Dagens PS

Comintelli: Aktie och bolagsfakta

Comintelli Logotyp
Comintelli är ett IT-företag. (Bild: Comintelli)

Comintelli är ett företag som specialiserar sig på att tillhandahålla intelligenta lösningar för kunskapshantering och informationshantering. De erbjuder verktyg och plattformar som hjälper organisationer att samla, organisera och analysera information för att fatta bättre och mer informerade beslut.

Kursgraf Comintelli

ANNONS
ANNONS

Spin-off från Ericsson

Comintelli grundades 1999 som en spin-off från Ericsson och har sedan dess varit en ledande aktör inom området kunskapshantering. Med en stark expertis inom informationsvetenskap och teknologi utvecklar de innovativa verktyg som hjälper företag att effektivt hantera sin informationsflöde och dra nytta av sin kunskapsbas.

Intelligence2day®

Comintellis lösningar omfattar intelligenta sökverktyg, kunskapsportaler, konkurrensanalys och marknadsövervakning. Dessa verktyg hjälper företag att samla in och organisera intern och extern information, övervaka marknaden och konkurrenterna, och dra slutsatser för att fatta strategiska beslut. Deras produkt heter Intelligence2day®.

Teknisk analys Comintelli

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Flertal olika branscher

Företaget betjänar kunder inom olika branscher, inklusive finans, teknik, life science, energi och telekommunikation. Bolaget har genom åren erhållit flertal utmärkelser av hög prestige. Deras lösningar skräddarsys efter varje kunds specifika behov och hjälper dem att effektivisera sin informationshantering.

Bolaget har sitt huvudkontor i Kista. Bolagets VD heter Jesper Ejdling Martell, och deras styrelseordförande heter Per Hjortblad. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market under tickern COMINT.

Du kan läsa mer om dem här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS