Dagens PS

Climeon B: Aktie och bolagsfakta

Climeon är ett svenskt företag specialiserat inom utveckling av värmekraftslösningar för produktion av förnybar elektricitet. Företagets teknologi bygger på att tillvarata spillvärme och lågtempererad geotermisk värme för att generera elektricitet på ett effektivt och hållbart sätt. 

Kursgraf Climeon B

ANNONS
ANNONS

Bolaget grundades 2011 i Kista. Företaget har investerat i forskning och utveckling för att utforma sina avancerade värmekraftslösningar och har snabbt blivit en ledande aktör inom branschen. 

De har etablerat en stark global närvaro och deras värmekraftslösningar används av kunder inom olika industrier och marina sektorer över hela världen. Deras teknologi har fått internationell uppmärksamhet och intresse, vilket har lett till att de har expanderat sin närvaro till flera marknader. Företaget samarbetar med industriella aktörer och marina företag runt om i världen för att implementera sina lösningar och bidra till en hållbar energiproduktion globalt.

Climeons produktportfölj omfattar avancerade värmekraftslösningar som utnyttjar spillvärme och lågtempererad geotermisk värme för att producera förnybar elektricitet. Deras teknologi är skalbar och kan anpassas efter kundernas behov och specifika energikrav. Genom att erbjuda effektiva och hållbara lösningar möjliggör Climeon en mer hållbar och miljövänlig energiproduktion för industriella och marina aktörer världen över. 

Bolagets huvudkontor ligger i Kista, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens First North. Climeons VD heter Lena Sundquist, och deras styrelseordförande heter Håkan Osvald. 

Du kan läsa mer om dem här: https://www.climeon.com

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS