Dagens PS

Bodyflight: Aktie och bolagsfakta

Bodyflight
Bodyflight simulerar fallskärmshoppning i en vindtunnel. Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430

Bodyflight AB är ett svenskt företag som specialiserar sig på inomhusfallskärmshoppning, även känd som bodyflight eller tunnelhoppning. Företaget erbjuder upplevelsen av ett fritt fall, med hjälp av en vertikal vindtunnel. Denna teknik tillåter människor att testa sina färdigheter, utmana sig själva och uppleva känslan av att sväva fritt i luften. Bodyflight erbjuder också utbildning och träning för både nybörjare och erfarna fallskärmshoppare.

Kursgraf Bodyflight

ANNONS
ANNONS

Inomhus Fallskärmshoppning

Bolaget grundades år 2015 av en grupp entusiaster inom fallskärmshoppning och aerodynamik. Med visionen att erbjuda en plattform för inomhus fallskärmshoppning, började de arbeta på att utveckla och bygga en vertikal vindtunnel. Efter framgångsrik utveckling och planering öppnade Bodyflight AB sin första anläggning i Stockholm och har sedan dess blivit en av de ledande aktörerna inom branschen.

De har etablerat sig inom Sverige, och har anläggningar i Stockholm och Göteborg, men har inte expanderat internationellt än. Deras expertis och erfarenhet har gjort dem till en eftertraktad partner för evenemang, tävlingar och träningsläger över hela landet.

Teknisk analys Bodyflight

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Flertal olika paket

Bodyflight erbjuder olika paket och möjligheter för kunderna att uppleva inomhus fallskärmshoppning. De erbjuder allt från enskilda flygsessioner för nybörjare till avancerad utbildning för erfarna fallskärmshoppare. Kunderna kan också välja olika tidslängder och paket beroende på deras behov och preferenser. Bodyflight AB erbjuder också olika typer av medlemskap och abonnemang för att skapa en kontinuerlig upplevelse för sina kunder.

Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens NGM Spotlight. Bodyflights VD heter Micha Velasco, och deras styrelseordförande heter Stefan Osmund. 

Du kan läsa mer om dem här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS