Dagens PS

Beammwave B: Aktie och bolagsfakta

BeammWave
BeammWaves logotyp. (Foto: BeammWave)

Beammwave är ett svenskt företag som specialiserar sig på utvecklingen av digital beamforming genom radiomottagare och antenner. Deras innovativa teknik möjliggör en mer effektiv radiokommunikation inom olika områden, inklusive trådlösa nätverk, 5G, satellitkommunikation och radarsystem.

Kursgraf Beammwave B

ANNONS
ANNONS

Genom att använda avancerade algoritmer och anpassade antenner kan de forma och rikta strålar av radiosignaler för att optimera signalstyrka, minimera interferens och förbättra täckning och kapacitet.

Beammwaves historia

Bolaget grundades år 2019 av ett team av erfarna ingenjörer och forskare inom radiokommunikation. Företaget växte fram ur en önskan att förbättra och optimera trådlös kommunikation genom innovativ teknik.

Sedan dess har de arbetat aktivt med att driva framåt utvecklingen inom beamforming och samarbetat med olika branschpartners för att implementera sina lösningar.

De har etablerat en närvaro i Sverige och Norden, där deras teknik används inom olika branscher och applikationer. 

Teknisk analys Beammwave B

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Produkterbjudet

Beammwave erbjuder en omfattande produktportfölj av digital beamforming-teknik, inklusive radiomottagare och antenner. Deras produkter är skräddarsydda för att möta behoven inom olika tillämpningsområden, och de strävar efter att erbjuda hög prestanda, pålitlighet och skalbarhet.

Beammwaves produkter används inom trådlösa nätverk, 5G-implementationer, satellitkommunikation och radarapplikationer.

Bolagets huvudkontor ligger i Lund, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens First North. Beammwaves VD heter Stefan Svedberg, och deras styrelseordförande heter Fredrik Rosenqvist. 

Läs mer på deras hemsida här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS