Dagens PS

Appspotr: Aktie och bolagsfakta

Appspotr
Appspotr erbjuder ett verktyg som gör det enkelt för användare att skapa och formatera mobila appar. (Foto: Appspotr Pressbild)

Appspotr fokuserar på att erbjuda ett verktyg som gör det enkelt för användare att skapa och formatera mobila appar utan att behöva ha omfattande kunskaper inom kodning. Genom deras plattform erbjuder de olika tjänster för att underlätta skapandet av appar, inklusive formgivning, innehållshantering och publicering.

Kursgraf Appspotr

ANNONS
ANNONS

Vill göra apputveckling tillgängligt

Företaget grundades 2006 med målet att göra apputveckling tillgängligt för en bredare publik. Genom att ta bort komplexiteten i kodning har Appspotr skapat en användarvänlig plattform som gör det möjligt för både individer och företag att enkelt skapa mobila appar på ett kostnadseffektivt sätt.

Med sin innovativa plattform har bolaget etablerat sig på den globala marknaden och erbjuder sina tjänster till användare över hela världen. Genom att tillhandahålla enkel och intuitiv apputveckling har företaget attraherat intresserade användare från olika geografiska områden.

Apputveckling och formatering

Appspotr erbjuder en omfattande produktportfölj av tjänster för apputveckling och formatering. Deras plattform gör det möjligt för användare att skapa appar med olika funktioner, anpassa designen och publicera sina appar på olika mobila plattformar. Med Appspotrs verktyg kan användare på ett smidigt sätt skapa appar som passar deras specifika behov och målgrupp.

Teknisk analys Appspotr

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Nyckelpersoner på Appspotr

Bolagets huvudkontor ligger i Göteborg, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens First North. Appspotrs VD heter Patric Bottne, och deras styrelseordförande heter Peter Wendel. 

Läs mer på deras hemsida här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS