Dagens PS

Adtraction Group: Aktie och bolagsfakta

Adtraction Logotyp
Adtraction erbjuder en plattform för affiliate-marknadsföring. (Bild: Concejo AB)

Adtraction Group erbjuder en omfattande plattform för affiliate-marknadsföring, där de agerar som mellanhand mellan annonsörer och partners.

Kursgraf Adtraction Group

ANNONS
ANNONS

Affiliate-marknadsföring

Genom deras plattform kan annonsörer nå ut till sin målgrupp genom olika digitala kanaler och partners, samtidigt som partners har möjlighet att tjäna provision genom att främja annonsörernas produkter och tjänster.

Adtraction Group grundades år 2007 och har sedan dess etablerat sig som en betydande aktör inom affiliate-marknadsföring i Norden och Europa. Med ett team av marknadsföringsexperter och teknikentusiaster har företaget kontinuerligt utvecklat sin plattform för att möta de förändrade behoven inom den digitala marknadsföringsbranschen.

Närvaro i Norden och Europa

Företaget har en betydande närvaro i Norden och Europa, och deras plattform används av många annonsörer och partners runt om i världen. Adtraction har kontor runt om i Europa, som till exempel i Finland, Danmark, Polen, Spanien, Tyskland, Storbritannien och Schweiz. Genom deras globala närvaro och internationella partnerskap fortsätter Adtraction att expandera sin verksamhet på den internationella marknaden.

Teknisk analys Adtraction Group

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Produktportfölj

Adtractions produktportfölj inkluderar en avancerad affiliate-marknadsföringsplattform som möjliggör enkel och effektiv hantering av annonskampanjer och prestationer. Genom plattformen kan annonsörer spåra sina resultat och utvärdera kampanjernas framgång, samtidigt som partners har tillgång till ett brett utbud av produkter och tjänster att marknadsföra.

Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens First North. Adtractions VD heter Simon Gustafson, och deras styrelseordförande heter Elin Eriksson. 

Läs mer på deras hemsida här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS