Dagens PS

Möt de hetaste bolagen inom Cleantech

Cleantech Invest
Om man tror på en fortsatt stor efterfrågan på grön teknik och letar efter investeringsmöjligheter i svenska bolag, så är Cleantech Invest ett perfekt tillfälle för att få inspiration och information.
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 06 okt. 2022Publicerad: 15 mars 2022

Nu kan du enkelt boka din kostnadsfria plats till den digitala investerarträffen Cleantech Invest den 17:e mars. Där får du möta sju aktörer inom den högaktuella marknaden och fördjupa dina kunskaper om den stora potentialen inom Cleantech, om bolagens planer för framtiden och deras spännande verksamheter.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Klicka här och se Cleantech Invest på Youtube!

Som deltagare på investerarträffen får du möjlighet till bättre insikt i intressanta aktiecase. Om man tror på en fortsatt stor efterfrågan på grön teknik och letar efter investeringsmöjligheter, så är Cleantech Invest ett perfekt tillfälle för att få inspiration och information.

 

Läs mer och boka din kostnadsfria plats här

Bolagen du möter på Cleantech Invest den 17:e mars

Stefan Ölander

Stefan Ölander, vd på Soltech Energy, presenterar bolaget på Cleantech Invest. Soltech Energy, som är listade på Nasdaq First North, utvecklar och installerar solceller och förvandlar alla typer av fastigheter till effektiva energiproducenter.

Stefan Ölander är en pionjär inom Cleantech och är själv en av de största investerarna i Soltech Energy och har även varit styrelseledamot sedan 2011 varav styrelseordförande mellan 2012 och 2018.

Peter Fredell

Peter Fredell, ordförande i Spotlight Stock Market-listade Josab, presenterar bolaget på Cleantech Invest. Peter delar med sig av sina insikter inom Cleantech och Josab specifikt. Josab är en global aktör inom vattenrening som levererar hållbara produkter och ren teknik.

Peter Fredell är vd i Vimab Holding AB som är Josabs enskilt största aktieägare. Peter sitter i, och har suttit i, ett flertal noterade bolagsstyrelser och är i dag också ledamot i ett flertal bolag utanför börsen.

Jonas Eklind

Jonas Eklind, vd på Azelio, kommer att presentera bolaget på Cleantech Invest.

Nasdaq First North-listade Azelio är ett svenskt Cleantechföretag som har utvecklat en genialisk energilagringsteknik med hållbar energiproduktion för dygnet alla timmar och till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Bolaget arbetar för att hitta ett ekonomiskt attraktivt och hållbart sätt att lagra förnybar energi från källor som sol och vind, så att den kan utnyttjas när och var den behövs.

Johan Arvidsson

Johan Arvidsson, vd på Nexam Chemical, presenterar bolaget på Cleantech Invest.

Nasdaq First North-listade Nexam Chemical hjälper i nära samarbete tillverkare av plast världen över att förbättra sina produkter – både vad gäller hållbarhet och funktion – och därmed konkurrenskraft. Genom bolagets stora kompetens inom kemi och plaster utvecklar man tillsatser som ofta är banbrytande. Något som skapar långa, lönsamma relationer och stark tillväxt.

Marcus P. Hummer

Marcus P. Hummer, vd på danska Bawat, presenterar bolaget på Cleantech Invest.

Bawat är ett ingenjörsdrivet företag med fokus på marin innovation. Man strävar efter att bidra till ett hållbart sjöliv och ekologisk balans genom att utveckla hållbara lösningar för sjöfart.

Lennart Holm

ANNONS

Lennart Holm, vd på Axolot, presenterar bolaget på Cleantech Invest.

Nasdaq First North-listade Axolot Solutions Holding AB är ett svenskt miljöteknikföretag som säljer system för industriell vattenrening. Det görs genom att erbjuda en egenutvecklad patenterad lösning som bygger på en väl beprövad grundteknologi. Axolot Solutions vattenrening är kostnadseffektiv och möjliggör recirkulation av vattnet. Detta innebär en minimal belastning på miljön.

Henrik Båge

Henrik Båge, vd på Pheonix BioPower, presenterar bolaget på Cleantech Invest.

Phoenix BioPower arbetar för att möta framtidens utmaningar i energiomställningen genom att utveckla teknik för planerbar och förnybar kraftproduktion. För att uppnå detta utvecklar Phoenix BioPower ny teknik inom högeffektiv biokraft som kan fördubbla det elektriska utbytet från bränslet. Man utvecklar även ny gasturbinteknik för hög effektivitet och bränsleflexibilitet.

Såhär går det till

Cleantech Invest är en livesänd investerarträff som äger rum den 17:e mars klockan 08:15 till och med klockan 12:50. Varje bolag presentar i ca 25 minuter och avslutar med en frågestund. Du kan enkelt boka en kostnadsfri plats för att vara med på träffen.

Frågor angående Cleantech Invest? Skriv till [email protected]

ANNONS

Frågor

Har du en fråga du vill ställa till ett av bolagen så kan du skicka in detta i förväg via denna länk. Under livesändningen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor live till bolagen.

Ställ frågor till bolagen här 

Cleantech hetare än någonsin

Under 2020 investerades 12,7 miljarder kronor i svenska Cleantech-bolag. En ökning på 58 procent jämfört med 2019, och hela 341 procent jämfört med 2018. Av hela det investerade kapitalet i Norden står svenska bolag för 70 procent.

Cleantech är samlingsnamnet för bolag som verkar för hållbarhet och miljövänlig teknik. Det är en snabbt växande marknad med stor utvecklingspotential där det finns stor efterfrågan på tänkbara lösningar på vår tids stora miljöproblem.

ANNONS
Egen rådgivning för egenföretagare

Egen rådgivning för egenföretagare. För dig som är egenföretagare ser vardagen och arbetslivet lite annorlunda ut jämfört med en anställd. Därför har Unionen Egenföretagare en speciell medlemslinje för egenföretagare.

Kontakta Unionen
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS