Mikko Vaahersalo har utsetts till ny vd för Rejlers i Finland, vilken är koncernens näst största marknad. Omsättningen ligger på nära en miljard svenska kronor.
”Jag är oerhört glad och energifylld över förtroendet att få leda anrika Rejlers Finland in i framtiden”, säger Mikko Vaahersalo.

Mikko Vaahersalo efterträder Seppo Sorri som vd för Rejlers i Finland, han lämnar företaget efter 15 år vid rodret. 42-årige Vaahersalo är civilingengör i grunden och har rekryterats från Empower Oy, där han var både vd och koncernchef. Han har stor erfarenhet av att leda och utveckla organisationer inom olika teknikområden och marknadsförhållanden.

”Vi är glada att Mikko Vaahersalo tar sig an jobbet som ny vd för Rejlers Finland. Mikko är en modern och kundorienterad ledare som bygger framgång på samarbete. Han har den bakgrund och de egenskaper som krävs för att fortsätta utveckla Rejlers Finland till landets vassaste teknikkonsult 2025”, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef för Rejlers.

Gedigen bakgrund

Vaahersalo har en gedigen bakgrund med dryga 14 år hos Empower där han varit chef för deras större divisioner Smart Industry och Telecom. Som vd och koncernchef ansvarade Mikko Vaahersalo för försäljningen av bolaget, en affär som slutfördes under förra året.

”Jag är oerhört glad och energifylld över förtroendet att få leda anrika Rejlers Finland in i framtiden. Rejlers har en imponerade och bred kompetens att erbjuda kunderna samt en lärande intern kultur som lockar mycket. Detta kommer fortsätta att ligga till grund för vår resa mot ökad lönsamhet, tillväxt och absolut excellens i kundleveransen”, säger Mikko Vaahersalo.

Mikko Vaahersalo tillträder rollen som vd den 1 maj 2021.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Fler branschnyheter från [Teknikdygnet]