Structor VVS-konsulter i Norr AB har rekryterat Reidar Selling som projektledare och delägare. Han kommer närmast från WSP. ”Reidars innovationstänk, mångsidighet och erfarenhet inom industrin kommer att göra skillnad i bolaget”, säger vd Maria Lundh.

Structor skriver om nyrekryteringen i ett pressmeddelande.

Reidar Selling har drygt 15 års erfarenhet av att utveckla och projektera hållbara och kostnadseffektiva energi- och VVS-lösningar. Dessutom har han bred erfarenhet att projektleda och projektera luft, rör, fjärrvärme interna installationer, kyla, värme samt värmepumpar för bland andra tillverkningsindustrier, flygplatser, bostäder och kontor.

Reidar har också arbetat med produktutveckling för att utvinna energi ur spillvatten samt som projekt- och projekteringsledare åt vindkraftsindustrin.

”Det känns oerhört roligt att kliva in som projektledare och delägare i Structor och jag ser fram emot att utveckla fler hållbara lösningar och produkter för våra kunder. Frihet, effektivitet och att alltid leverera kvalitet ligger mig varmt om hjärtat,” säger Reidar Selling.

”Vi ser en ökad efterfrågan av kunskap och tjänster inom energi- och VVS-området. Reidars innovationstänk, mångsidighet och erfarenhet inom industrin kommer att göra skillnad i bolaget och för våra kunder”, Maria Lundh, vd Structor VVS-konsulter Norr AB.

ANNONS
ANNONS