Joakim Jardenberg om Googles vd Sundar Pichai och om lekfullhet på jobbet.

ANNONS

Om att Googles ostburgare-emoji har placerat osten under köttet, och om hur fel det måste vara. Om att medieanalytikern Tomas Baekdal har ett skarpt öga även för emojis – och att Googles vd Sundar Pichai är en handlingens man. Om lekfullhet på jobbet. Och om emojis. Men egentligen om att vi inte ska glömma bort att ha skoj också, och att sajten emojipedia är ett utmärkt redskap för det. Avslutningsvis ber jag dig hjälpa mig med två saker; så jag kan utvärdera facebooks donationsfunktion och så jag förhoppningsvis kan få tidig tillgång till apples kommande podd-statistik-verktyg. Tack på förhand.

Varje dag ger Joakim Jardenberg DagensPS läsare en snabb sammanfattning av dagens snackis. Något intressant från internet- och teknikvärlden i en kort kommentar. Vad handlar det om, varför är det viktigt och vad betyder det för dig? Rakt upp och ner, på cirka fem minuter.

ANNONS
ANNONS

Joakim Jardenberg är bland annat senior rådgivare inom media- och internet, affärsängel, investerare och debattör blandar och ger på nyhetsfronten i den digitala och sociala medievärlden.