Dagens PS

Hundratusentals kunder fick sms nio månader sent

techbriefen-försenade-sms
Hundratusentals kunder fick vänta över ett halvår på sms. Arkivbild. (Foto: TT)
Joel Durén
Joel Durén
Uppdaterad: 15 nov. 2021Publicerad: 11 nov. 2019

I dagens techbrief kan du läsa om WeWorks “90-dagarsplan”, Googles nya speltjänst Stadia samt debaklet med hundratusentals försenade Alla Hjärtans Dag-sms.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe.

WeWork ska avyttra delar av verksamheten

CNBC rapporterar att pressade kontorsuthyrningsbolaget ska minska verksamheten drastiskt. WeWork har presenterat en “90-dagarsplan” för att styra företaget på rätt kurs. Många jobb kan försvinna när förändringarna genomförs.

Googles speltjänst Stadia är snart här

Den 19:e november lanseras Googles storsatsning – och Sverige är en av 14 regioner som är med från start. Tjänsten kommer att kosta 99 kronor i månaden, och en Stadia-spelkontroll kostar 749 kronor.

Den som väntat sig att Stadia är nya “Netflix för tv-spel” kommer dock att bli besviken. Enligt The Verge rör det sig mer om vanlig digital försäljning av spel, då bara ett spel ingår i prenumerationen: Destiny 2.

Voi tar in ytterligare kapital i ny finansieringsrunda

Elscooterbolaget Voi har tagit in motsvarande 820 miljoner kronor i en ny finansieringsrunda, som Dagens PS rapporterat om tidigare i dag.

ANNONS

Hundratusentals kunder fick Alla Hjärtans Dag-sms för sent

I torsdags förra veckan fick omkring 168.000 kunder sms som skulle kommit in till deras telefoner för över ett halvår sedan – på Alla Hjärtans Dag. Enligt The Verge väntas siffran stiga.

Här är de första intrycken av ‘Photoshop for iPad’

Adobe är i heta stolen efter lanseringen av vad some beskrivits som “fullfjädrad Photoshop” för iPad. Enligt de första recensionerna är det flera funktioner och verktyg som saknas, och fans är upprörda, rapporterar The Verge.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS