Dagens PS

WARMME sprider värme under sommarkvällen

WARMME håller både kroppen och maten varm.
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 22 nov. 2021Publicerad: 23 mars 2020

WARMME håller fötterna varma  och myggorna borta under sommarkvällarna på terrassen. Nu hoppas företaget att deras unika idé ska spridas lika mycket som värmen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

WARMME är en produkt som slår flera flugor i en smäll. När vedelden från brasan sprids når den golvet och värmer fötterna och kroppen. Dessutom får man en fin brasa att titta på medan man njuter av sommarkvällen. Men fördelarna tar inte slut här.

“Myggorna tycker inte om den varma luften, så de sticker iväg istället för att sticka. Dessutom så har vi utrustat eldstaden med ett löstagbart grillgaller som du kan ställa fram på bordet,  det är både mysigt och håller det grillade varmt”, säger Ulf Ivarsson Böös på Good Experience som står bakom produkten.

Eldstaden ger både en härlig känsla och värme.

Good Experience har känt av coronavirusets framfart. Inställda evenemang påverkar även den här branschen.

“Vi skulle varit med på vår andra mässa, Nordiska Trädgårdar i Älvsjö 26-29/3. Denna har ställts in men mässan kräver fortfarande full betalning, 27 000 kronor för ingenting, menar Ulf Ivarsson Böös.

Han lovordar Dagens PS satsning på annonser åt företagare. Dessutom märker han av att näringslivet verkligen sluter upp under krisen

“Vi blir kontaktade av många som vill att vi skall annonsera om WARMME”.

Här kan du läsa mer om WARMME.

ANNONS

 

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu.

 

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS