Greenely har en app som ska få folk att hålla koll på sin elförbrukning. Det drar ned elkostnader och är bra för miljön. Appen är dessutom helt gratis.

Berätta om Greenely och vad som gör er speciella?

”Vi tillhandahåller en gratisapp som du kan koppla upp med din elmätare i hemmet. På så vis kan du följa din elkonsumtion, minska din användning av el i hemmet och till följd utav det betala mindre och är snällare mot miljön”, säger Elina Schüler på Greenely.

”Som ett komplement till appen lanserade vi för ett och ett halvt år sedan ett elavtal som är märkt med ”Bra miljöval”. Elavtalet är ett timprisavtal vilket innebär att du kan anpassa din konsumtion till timmarna då det kostar mindre att konsumera el. Vi har inga påslag på elen utan man betalar en månadskostnad till oss på 70 kronor. Vi har det upplägget för att vi inte vill tjäna pengar på att våra kunder konsumerar mer el”.

Hur har ni drabbats av corona?

”Vi alla måste arbeta hemma vilket påverkar verksamheten”.

ANNONS
ANNONS

Hur har ni märkt av att aktörer i näringslivet hjälper varandra under coronakrisen?

”Jag har märkt det genom initiativ som detta. Det är fint när alla går ihop och hjälper varandra”.

Läs mer om Greenely här.

 

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu.