AM är en Stockholmsbaserad designstudio som drivs av systrarna Madeleine Ameln och Therese Merner. De tar fram konstverk, inredningsdetaljer och möbler och planerar helhetsbaserade och skräddarsydda lösningar åt kunder. 

Berätta vad som gör ert företag/produkt speciellt?

”Vi är en kreativ designstudio som drivs av mig  och min syster Therese Merner. Vi har flera års erfarenhet inom dekor och inredning, med bakgrund som visual merchandisers, inredare och även konstnärer.

Med många år i branschen har vi byggt upp bra samarbeten med leverantörer och samarbetspartners inom inredning vilket ger oss möjligheten att anpassa oss till varje enskilt jobb”,  säger Madeleine Ameln, medgrundare av AM designstudio.

Hur har ni drabbats av coronaviruset?

”Många har våra uppdrag (främst kontors inredningar) har tyvärr blivit avbokade eller framflyttade till oviss framtid. Däremot märker vi att fler privatkunder tar kontakt med oss, då dem passar på att göra om hemma då dem flesta spenderar mer tid hemma nu”.

ANNONS
ANNONS

Hur har ni märkt av att näringslivet hjälper varandra under coronakrisen?

”Vi känner att många av våra samarbetspartners och leverantörer går som vi igenom en tuff tid och blir väldigt mycket lösningsorienterande och hjälpsamma. Många dem vi har kontakt med har en väldigt stor ödmjukhet till situation och till varandra.”

Läs mer om AM.

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu