De nyaste mobilerna är för många synonymt med en saftig mobilräkning. Men så behöver det inte vara.
Så här kan du få senaste mobilen till ett riktigt bra pris från hallon företag.

iPhone X 64 GB
För den vill ha mobilen som ligger på allra högsta hyllan, premiumprodukternas premiumprodukt, är det iPhone X som gäller. Om ni har sett bilderna man kan ta med en iPhone X kommer ni aldrig vilja köpa en systemkamera igen. Det här är perfekt för företagaren som jobbar mycket med sociala medier och vill ha proffsiga bilder snabbt och enkelt. I iPhone X finns allt som behövs samlat i en och samma lur: fantastisk kamera, galet hög prestanda och med Apples alltid lika stilrena och läckra design är det här telefonernas telefon.
”Om allt är så bra så måste den väl vara svindyr?” tänker säkert många. Men så behöver inte vara fallet, med hallons företagsabonnemang får man telefonen plus abonnemang från endast 483 kronor i månaden. Och kanske bäst av allt – det är helt utan bindningstid eller startavgifter och kommer med fria samtal och sms.

Få ner dina dyra mobilkostnader idag. Klicka här!

iPhone 8 64 GB
iPhone 8 är en av Apples senaste telefoner och jämfört med tidigare modeller förbättrar den dramatiskt de viktigaste delarna av iPhone-upplevelsen. Färgåtergivningen har tagits till nya nivåer och en spännande funktion är att man kan ladda mobilen trådlöst. Hur coolt är inte det? Att bara slippa leta efter laddare varenda gång man ska ladda är värt investeringen i sig. Utöver det har man satsat mycket på kameran som är i toppklass och kan jämföras med en riktigt bra digitalkamera. Designen går helt i tåligt glas, vilket gör att den ligger riktigt skönt i handen och dessutom ser mycket lyxig ut.
För bara 347 kronor i månaden, utan bindningstid, får du en av marknadens främsta telefoner och företagsabonnemang med hallon där fria samtal, sms/mms och möjlighet att spara surfen ingår.

iPhone 8+ 64 GB
Supermobilen iPhone 8+ är den perfekta mobilen för vem som helst, oavsett om du är trogen iPhoneanvändare eller ny till märket. Det är en uppgradering av den vanliga iPhone 8 och har ett avancerat kamerasystem som gör att du tar systemkameraliknande bilder. Dessutom är prestandan och batteritiden den bästa någonsin på en iPhone. Du får allt med den vanliga iPhone 8 och lite till med den här uppdateringen och det behöver inte ens vara speciellt dyrt. Från endast 379 kronor i månaden får du mobil plus företagsabonnemang hos hallon. Då ingår bland annat fria samtal och sms inom hela EU/ESS.

Läs mer hur du får ner dina dyra abonnemangskostnader här!

ANNONS
ANNONS

iPhone SE 32 GB
Vill du ha en grym mobil men inte riktigt är beredd att lägga pengarna för det allra senaste är iPhone SE 32GB svaret för dig. Det här är en riktig trotjänare som verkligen håller. Ett lite billigare alternativ än de andra modellerna men en mycket prisvärd mobil. Det här är den mest kraftfulla mobilen med 4-tumsskärm som gjorts, tack vare sitt A9-chip är den otroligt snabb. iPhone SE är mobilernas Volvo. Du vet vad du får, det är kvalitet och det håller. För bara 243 kronor i månaden kan en av marknadens mest solida mobiler bli din, inklusive företagsabonnemang.

Vilken mobil skulle du helst vilja ha?
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8+
iPhone SE
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9
Det här är ett av Samsungs verkliga flaggskepp. Med avancerade funktioner som en 12 megapixelskamera med F1.7-bländare och några av dagens snabbaste processorer för mobiltelefoner sticker den ut. Tack vare sina processorer och 6 GB arbetsminne är prestandan på topp. För den som reser mycket i arbetet och vill ha något att fördriva tiden med passar den perfekt till att spela spel på eller arbeta i kapacitetskrävande program. Säkerställ att du har ett av de bästa arbetsverktygen där ute för bara 403 kronor i månaden.

Samsung Galaxy S9 Plus
Det här är S9:ans uppgradering och en av de bästa mobilerna på marknaden. Den här mobilen har en sjukt bra kamera där du bland annat kan filma i Ultra HD i hela 60 fps. Dessutom är den grymt bra i mörker, marknadens bästa menar experterna. Tack vare dubbelkameror på baksidan kan man med S9 Plus använda sig av optisk zoom och dessutom ge sina bilder en fiktiv oskärpa i bilder. Något som många som arbetar mycket med fotografering i olika sammanhang kommer att uppskatta.
Med 64 GB internt minne och utrymme för ett SD-kort kan du ha riktigt mycket lagrat på mobilen. Mobilen är dessutom vattentålig och IP68-klassad vilket innebär att den tål att vistas ner till 1,5 meters djup i upp till 30 minuter. Perfekt om olyckan skulle vara framme eller om du vill dokumentera i havsmiljöer. Det här är verkligen en mobiltelefon som har allt. För bara 435 kr i månaden kan du få en av marknadens bästa mobiler till ett galet lågt pris. Vad väntar du på?


Sponsrad artikel i samarbete med hallon företag.