I Vasastaden i Göteborg ligger denna magnifika 1890-tals hörnvåning på 117 kvadratmeter. Gillar du stuckaturer och originaldetaljer är det här lägenheten för dig. Läs hur mäklaren beskriver lägenheten nedan.

Vasastaden Hörnlägenhet Ahre Hemnet Bostadsrätt
Lägenheten vetter mot fyra vädersträck och har både öppen spis och burspråk. (Foto: Ahre)

Den här pärlan till hörnvåning vetter mot fyra väderstreck, men det finns mycket mer att tycka om och förälska sig i. Så om originaldetaljer i form av höga fotlister, djupa dörrvalv, spegeldörrar, stuckaturer och takrosetter.

Vasastaden Göteborg Bostadsrätt Hemnet
Här finns allt från höga fotlister, djupa dörrvalv, spegeldörrar, stuckaturer och takrosetter. (Foto: Ahre)

Längst in hittar vi ett kolossalt vackert hörnrum med burspråk och öppen spis. Härifrån blickar man ut över lindarna i allén och Vasaparkens grönska, innan man slår sig ner i en skön soffa eller kanske i en fåtölj framför den öppna spisen.

ANNONS
ANNONS
Vasastaden Göteborg Bostadsrätt Till salu
Köket är ljust tack vare två höga fönsterpartier. (Foto: Ahre)

Bredvid vardagsrummet finns köket, med två höga fönsterpartier mot Vasagatan. Ett snyggt och stramt vitt kök står efter ena långväggen. I mitten av rummet finns plats för ett större matbord för 8 till 10 personer.

Till Salu Göteborg Bostadsrätt Ahre
Det vackra fönstret i sovrummet vetter mot gården. (Foto: Ahre)

Sovrummet ligger, via en liten passage med klädkammare, mot gården och har bevarade originalgarderober. Ett trivsamt, snedställt fönster vetter mot gården. En klassisk och elegant gnistrande pärla i stadsljuset.

Besök bostaden här: Hörnvåningen