PS helg: Här är senaste lyxbostäderna

Uppdaterad: 27 maj 2021Publicerad: 28 juni 2019
Vindsvåningen på Scheelegatan i Stockholm har ett utgångspris på knappt 26 miljoner kronor. (Foto: Unik Fastighetsförmedling)
Vindsvåningen på Scheelegatan i Stockholm har ett utgångspris på knappt 26 miljoner kronor. (Foto: Unik Fastighetsförmedling)

Vindsvåning på Scheelegatan i Stockholm är det hetaste objektet denna vecka.

ANNONS
ANNONS

Priset för den fashionabla bostaden som nu är till salu börjar på 25.995.000 kronor. För det får köparen en, som det heter, en representativ arkitektritad vindsvåning på Västermalm i Stockholm. Lägenheten uppges vara förädlad in i minsta detalj.

Den flotta lägenheten på Scheelegatan beskrivs som en representativ arkitektritad vindsvåning på Västermalm. Den uppges vara förädlad in i minsta detalj. (Foto: Unik Fastighetsförmedling) Den flotta lägenheten på Scheelegatan beskrivs som en representativ arkitektritad vindsvåning på Västermalm. Den uppges vara förädlad in i minsta detalj. (Foto: Unik Fastighetsförmedling)

Den flotta vindsvåningen är på hela 196 kvadratmeter, den har två stora sovrum varav ett privat duschrum.

Mäklaren Unik Fastighetsförmedling skriver bland annat så här: “Entréplanet disponerar en tilltalande och spatiös öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum och platsbyggt exklusivt kök där alla vitvaror genomsyras utav Miele.
Två stora sovrum varav ett har ett privat duschrum, tvättmaskin, torktumlare är av högsta kvalité Miele.
Större badrum med jacuzzi-badkar, bastu och duschhörna, gäst-wc i anslutning till hallen.
Charmig braskamin i murstock med änglatrappor i sällskapsdelen. Öppet loft om ca 20 kvm i tornet, 8 meter till nock. Bo i det bästa läget och i hjärtat av Kungsholmen nära Norr Mälarstrand samt Riddarfjärden.”

Ett toppmodernt kök är bara en av många bekvämligheter i den lyxiga Stockholmslägenheten på Scheelegatan. (Foto: Unik Fastighetsförmedling) Ett toppmodernt kök är bara en av många bekvämligheter i den lyxiga Stockholmslägenheten på Scheelegatan. (Foto: Unik Fastighetsförmedling)

Det här är alltså det hetaste bostadsobjektet just nu. Se alla bilder här.

Men det finns fler pärlor, eller vad sägs om en “unik bostadsrätt” i natursköna Duvbo i Sundbyberg?

Bostadsrättslägenheten i Duvbo i Sundbyberg har "villakänsla" och priset är knappt 8,5 miljoner kronor. (Foto: Elias Linnér, SE360) Bostadsrättslägenheten i Duvbo i Sundbyberg har “villakänsla” och priset är knappt 8,5 miljoner kronor. (Foto: Elias Linnér, SE360)

Utgångspriset för bostaden, som är på tre plan och har fem rum och kök och två badrum, är 8.495.000 kronor.

Lägenheten är på 141 kvadratmeter och ligger i en fastighet med “villakänsla” i vad som beskrivs som ett “idylliskt villaområde”, enligt mäklaren Bjurfors.

Den lyxiga lägenheten är belägen i lugna Duvbo i Sundbyberg. (Foto: Elias Linnér, SE360) Den lyxiga lägenheten är belägen i lugna Duvbo i Sundbyberg. (Foto: Elias Linnér, SE360)

“Bostadens hjärta med kök och vardagsrum ligger på mellanplanet med fantastiskt ljusinsläpp och fransk balkong. Här erbjuds en öppen planlösning med inbjudande ytor för det större sällskapet eller vardaglig avkoppling med familjen. På övre plan finner du bostadens största sovrum med balkong och fantastisk utsikt över Duvbos idylliska villor”, heter det i annonsen, som bland annat går att finna på Blocket.se.

Se alla bilder på Duvbo-bostaden här.

ANNONS
ANNONS
Ola Söderlund
Ola Söderlund

Mångårig journalist med erfarenhet från en rad medier.

Ola Söderlund
Ola Söderlund

Mångårig journalist med erfarenhet från en rad medier.