Vilken av Apples olika Iphone-modeller passar dig? Här har du svaret.

Macworld har kartlagt vilka behov de totalt sju olika Iphone-modellerna tillgodoser.

Iphone XR, som tidningen konstaterar inte är någon budgetvariant, då den smarta telefonen har ett startpris på drygt 9.000 kronor, har enligt artikeln det mesta som kan önskas.

”Iphone XR är den telefon som de allra flesta bör börja vid, och sedan glänta mot de dyrare Iphone XS-versionerna bara om man vill ha en ännu större skärm, eller om dubbelkameran på baksidan lockar”, skriver Macworld och konstaterar att XR bland annat erbjuder ”bäst batteritid” av de sju Iphone-modellerna.

Däremot saknar mobilen dubbelkamera och optisk zon.

ANNONS
ANNONS

Iphone XS-modellerna, som beskrivs som lyx, bör enligt experterna endast införskaffas av ”den som är ute efter vissa specifika saker”. Mobilen är ”dyrare än någonsin”, mer än 17.000 kronor kan du få punga ut med, framgår det.

Slutligen faller omdömet om Iphone XS Max, ”den största Iphone Apple har tillverkat”. Men också den här mobilen är ”vansinnigt dyr”, konstaterar Macworld, även om den stora skärmen kan locka.

Läs mer vad testredaktören Samuel Nyberg på Macworld anser om Iphone nya ”flaggskepp” för att ta reda på vilken smartphone som lämpar sig bäst för dig.

Läs även: Apple avslöjar: Här är vår bästsäljare [DagensPS.se] >