Dagens PS

Tre Kronors styrelse svänger – förordar nytt bud

Tre Kronors styrelse
Styrelseordföranden i Tre Kronor Bernt-Olof Gustavsson, som nu förordar Handelsfastigheters bud. (Foto: Tre Kronor Property Investment)
Tomas Hedlund
Tomas Hedlund
Uppdaterad: 07 maj 2021Publicerad: 07 maj 2021

Fastighetsbolaget Tre Kronors styrelse har nu svängt i frågan om vilka som ska få köpa bolaget Tre Kronor Property Investment. Nu är det Handelsfastigheters bud som gäller.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Tre Kronors styrelse är enhällig när man förordar Svenska Handelsfastigheters bud på 163 kronor per aktie, skriver företaget i ett pressmeddelande.

“Vid en samlad bedömning anser Tre Kronors styrelse att villkoren för det Reviderade Erbjudandet är skäliga och rekommenderar enhälligt aktieägarna att acceptera det Reviderade Erbjudandet. Detta innebär samtidigt att styrelsen inte längre rekommenderar aktieägarna att acceptera det Andra Erbjudandet på 160 kronor från Trophi”, skriver styrelsen i en kommentar.

Fler artiklar i ämnet

Budkriget om Tre Kronor – styrelsen förordar nytt bud
Slaget om Tre Kronor – konkurrenten höjde budet

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
Egen rådgivning för egenföretagare

Egen rådgivning för egenföretagare. För dig som är egenföretagare ser vardagen och arbetslivet lite annorlunda ut jämfört med en anställd. Därför har Unionen Egenföretagare en speciell medlemslinje för egenföretagare.

Kontakta Unionen
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS