Milky Lane Design erbjuder design av marknadsföringsmaterial som sprids digitalt eller i tryckt material. Genom att sätta en ny touch på företags presentationer och promotionmaterial erbjuder de en möjlighet att sticka ut från mängden. 

ANNONS

Företagets grundare Petra Blomberg berättar om företagets egna nisch och hur de drabbats av coronakrisen.

Berätta vad som gör ert företag/produkt speciellt?

”Det som gör Milky Lane Design speciellt är att vi kan hjälpa till med det mesta inom marknadsföring, både digitalt och i tryck. Kundservicen är något vi tycker är jätteviktigt. Att du som kund finns med genom hela processen. Med lång erfarenhet och stort kundfokus kan du känna dig trygg och ägna dig åt din business medan vi hjälper dig med ditt företags marknadsföring.”

Hur har ni drabbats av coronaviruset?

”Några kunder har dragit tillbaka sina ordrar p.g.a att de drabbats av ekonomiska problem i och med Covid-19. Men andra kunders verksamheter har börjat blomstra i krisen så jag är delvis drabbad men upplever att det börjat lätta lite.”

Hur har ni märkt av att näringslivet hjälper varandra under
coronakrisen?

”Jag har märkt det framförallt i sociala medier. Jag är själv med i flera affärsnätverk och brukar ofta hjälpa mina affärspartners. Jag upplever att sammanhållningen mellan företagare har blivit mycket bättre i och med krisen. Många sitter vi i samma båt.”

ANNONS
ANNONS

Läs mer om Milky Lane.

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu