Ess Plus är städfirman som verkligen tänker på miljön och hälsan. Att få rent hemma eller på kontoret kan dessutom vara bra så här i coronatider. Ess Plus förklarar varför.

ANNONS

Berätta om Ess Plus och vad som gör er speciellt?

”Det som är unikt med vårt företag handlar om att hålla oss i ”pole position” i alla frågor rörande hälsa och miljö. Samt leva som vi lär. Vi har bland annat utvecklat egna helt organiska produkter för hygien och rengöring. Dessa produkter är absolut allergivänliga, 100 procent miljövänliga och dessutom doftar de som en sommaräng”.

”Vi har patenterad utrustning från USA, som dödar coronaviruset. Till 100%”.

”Tänk, hur många liv som Folkhälsomyndigheten kunde rädda genom en enkel rekommendation, exempelvis till skolverksamheter, äldreboenden, daghem, och så vidare. Metoden är för övrigt vetenskapligt bevisad och används redan på sjukhus i USA”.

Hur har ni drabbats av corona?

ANNONS
ANNONS

”Vi är helt friska. Dels är vi måna om att hela tiden boosta immunförsvaret, dels använder vi oss av kunskapen om hur vi kan bli fria från eventuella förkylningar, influensor och virus, som vi har fått veta genom forskarkontakter”.

Hur har ni märkt av att näringslivet hjälper varandra i dessa tider?

”Näringslivet/företagarna visar fantastisk solidaritet med varandra. Inte bara i näringslivsfrågor utan också privat. Vidare – vi får kontakt med företag, som vi i vanliga fall inte skulle förvänta oss att inleda något samarbete med. Exempel: ett företag, som vill marknadsföra ett helt nytt, otroligt spännande koncept inom blommor. Vi har redan berättat för de om Dagensps.se.”

”De kände inte till er. Snart börjar student- och skolavslutningarna. Att sprida budskapet genom obetalda annonser på Dagensps.se är en fantastisk möjlighet för deras företag”.

”Idag fick vi reda på en ny applikation (Hygglo), som kreativa människor har skapat för mera hållbart samhälle”.

”Varje dag ringer kunder oss med frågor, som i dessa tider borde besvaras egentligen av myndigheter. Först och främst av Folkhälsomyndigheten”.

ANNONS
ANNONS

Läs mer om Ess Plus.

PS Supporten
Under coronakrisen är extremt många företag hårt drabbade, speciellt Sveriges småföretagare. PS Supporten är Dagens PS stöd för att med annonsering och artiklar om dessa bolag stödja svenskt företagande. Givetvis helt kostnadsfritt. För tillsammans hjälper vi varandra.

Vill du också få en artikel eller annons om ditt bolag som stöd under krisen – maila till [email protected] och skriv några ord om ditt bolag och de utmaningar du möter nu.