Nu kan du skugga fotomodellen, som avslöjar sina bästa placeringar.

ANNONS

Som Dagens PS tidigare berättat är Victoria Silvstedt en framgångsrik investerare både på börsen och i valutasammanhang.

”Jag har koll både på Bloomberg och på CNBC varje dag. Jag läser affärspressen och lyssnar på råd från de jag känner inom bank- och finansvärlden. Nuförtiden är det ganska lätt att tjäna pengar, mycket lättare än det var förr. Kunskap är det viktiga. Och att tolka signaler i omvärlden”, säger Victoria Silvstedt, som bor i Monaco och New York men är på tillfälligt besök i Sverige, i en Di-intervju.

Hon berättar i tidningen i detalj var hon är exponerad finansiellt, dock säger hon inget om vilka svenska aktier hon har i portföljen.

Tror du att det kan löna sig att ta rygg på och skugga den tidigare så hyllade fotomodellen är det ett gyllene tillfälle.

Victoria Silvstedt avslöjar att hon precis tankat aktier i bland annat banker och industriföretag i Tyskland och konstaterar att det är ”så otroligt billigt just nu”.

Hon har även, säger hon, ”köpt lite korta företagsobligationer i Ryssland” samt lite kortfristiga papper i Brasilien, Europa och USA, dess värre har hon även ”lite ägande” i Turkiet, vilket hon ångrar då utvecklingen där varit urusel.

Olja, som hon också investerat i, tror hon fortsatt på. Däremot sågar hon guld som ett investeringsalternativ, det lockar henne inte alls, förklarar hon.

När det gäller kryptovalutor avstår Victoria Silvstedt helt. Hon har inte vågat ge sig in på den marknaden, berättar hon, samtidigt som hon inser att många blivit ordentligt rika på just kryptovalutor.

ANNONS
ANNONS

Hon spekulerar även i att USA-marknaden fortsätter uppåt, åtminstone två-tre år till, enligt hennes prognos.

Victoria Silvstedt är ett valutaproffs och under Sverigevistelsen har hon passat på att göra lite fastighetsaffärer, framgår det.

”Nu är kronan så otroligt lågt värderad så jag har precis använt lite euro till att handla fastigheter inne i stan. Det är bara lite småinvesteringar här och där, men man får se nedsidan som ett tillfälle”, berättar Victoria i Di-artikeln.