Brittiska neobanken Revolut tappar ytterligare en chef, efter att minst fem chefer har slutat under året. Det är regelefterlevnadschefen Chris Sing som lämnar för banken Barclays. Revolut rekryterar dock två chefer från Amazon, varav en är ansvarig för bolagets nya banksatsning. 

ANNONS

Det är techsidan Techcruch som avslöjar personalförändringarna. De är bekräftade av företaget

Chris Sing har varit med Revolut sedan december 2018 men har nu gått över till Barclays för att bli ny stabschef för regelefterlevnadschefen där.

Revolut har som temporär lösning valt att ta in Harinder Gill som ersättare åt Sing. Gill är head of compliance assurance, det vill säga den som försäkrar att regelefterlevnaden följs.

Anställt chef för nya banksatsningen

Förutom att förlora anställda är Revolut också på väg att tillkännage två seniorchefer från Amazon, enligt uppgifter. Det handlar om Steven Harman som uppges bli ny operativ chef för Revoluts nya bank och Jim McDougall som blir ny personalchef, chief personal officer.

På Amazon var Harman senast vice president of continental europe customer fullfilment medan McDougall var director of HR-services transformation.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Revolut tappar ytterligare chef [Dagens PS]