Dagens PS

Time People Group: Aktie och bolagsfakta

Time People Group
Time People Group tillhandahåller konsulttjänster. (Foto: Time People Group)

Time People Group är en svensk företagskoncern som erbjuder konsulttjänster inom olika områden. Deras expertis sträcker sig över en mängd olika branscher och de arbetar med att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för sina kunder.

Kursgraf Time People Group

ANNONS
ANNONS

Deras tjänster kan omfatta strategisk rådgivning, projektledning, verksamhetsutveckling, digital transformation och mycket mer.

Historia och tillväxt

Bolaget grundades år 2000 med visionen att erbjuda konsulttjänster för att hjälpa företag att nå sina affärsmål. De har mycket erfarenhet och kunskap inom konsultation är dedikerade att leverera resultatorienterade lösningar till sina kunder.

Time People Group och dess dotterbolag är certifierade enligt ISO 9001 för kvalitetsledning och ISO 14001 för miljöledningssystem.

De har en global närvaro och arbetar med kunder både nationellt och internationellt. Genom att samarbeta med företag i olika länder och kulturer har de fått erfarenhet och kunskap om olika marknader och affärspraxis. 

Teknisk analys Time People Group

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Time People Groups produkter

Bolaget erbjuder en omfattande produktportfölj av konsulttjänster inom olika områden. Deras expertis sträcker sig över affärsstrategi, verksamhetsutveckling, projektledning, förändringsledning, IT-konsultation och mycket mer.

De kan hjälpa företag att optimera sina processer, förbättra sin lönsamhet och nå sina affärsmål. 

Bolagets har sitt huvudkontor i Stockholm, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens Nordic SME Sweden. Time People Groups VD heter Peter Ewers, och deras styrelseordförande heter Hans Nygren. 

Läs mer på deras hemsida här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS