Dagens PS

My Beat: Aktie och bolagsfakta

MyBeat
MyBeats logotyp. (Foto: MyBeat)

My Beat, grundat 2014, är ett svenskt telekommunikationsföretag. Bolaget verkar som en virtuell mobiloperatör. 

Kursgraf My Beat

ANNONS
ANNONS

Abonnemang

Operatörer erbjuder möjlighet att köpa nya eller begagnade mobiltelefoner tillsammans med deras abonnemang. Utöver detta erbjuder MyBeat också en mängd olika affärsprenumerationer, företagsrabatter och familjerabatter. Alla abonnemang inkluderar gratis samtal, SMS, SMS i Sverige och inom EU. 

Som en virtuell mobiloperatör använder de sig av befintliga nätverk från andra operatörer för att erbjuda sina tjänster till både privatpersoner och företagskunder. Genom att utnyttja existerande infrastruktur kan bolaget erbjuda pålitliga och konkurrenskraftiga mobila kommunikationstjänster.

Använder Telenors nät

De erbjuder mobila tjänster genom Telenors nät i Sverige. Den stöder VoLTE och WiFi-samtal och ger tillgång till mobilnätet, som för närvarande täcker 99,9 % av den svenska befolkningen och 90 % av det svenska territoriet. 

Med deras flexibla abonnemangsmodeller och fokus på kundservice strävar de efter att möta kundernas behov och erbjuda en smidig upplevelse.

Teknisk analys My Beat

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Nyckelpersoner

Nyckelpersonerna bakom My Beat är vd Tore Kristoffersen och vd Fredrik Horn-Berlin. De är delägare till den största ägaren av My Beat, Our Beat Ventures AB. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm. 

Du kan läsa mer om dem här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS