Dagens PS

Moment Group: Aktie och bolagsfakta

Moment Group shuffleboard
Moment Group är verksamt inom evenemangs- och upplevelseindustrin.(Foto: Moment Group)

Moment Group AB är ett svenskt företag inom evenemangs- och upplevelseindustrin.

Kursgraf Moment Group

ANNONS
ANNONS

De erbjuder en bred portfölj av tjänster och produkter inom eventmanagement, konsertproduktion, artistbokningar, hotell- och restaurangverksamhet samt biljettförsäljning, och skapar minnesvärda och unika upplevelser för både företag och privatpersoner.

Grundat 1981

Bolaget grundades år 1981 av tvillingbröderna Bosse och Janne Andersson och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom evenemangsbranschen i Sverige.

Företaget har genomgått en kontinuerlig tillväxt och expansion genom organisk tillväxt och förvärv av andra företag inom branschen.

Moment Group har samarbetat med kända artister, evenemangsplatser och företag för att leverera framgångsrika evenemang och upplevelser.

Stark närvaro i Sverige

De har en stark närvaro på den svenska marknaden och bedriver huvudsakligen sin verksamhet inom landet.

Dock har de också genomfört internationella evenemang och samarbetat med internationella artister och företag, och driver Cirkusbygningen i Köpenhamn.

Genom att utnyttja sitt nätverk och samarbeten har de också erbjudit sina tjänster och produkter till internationella kunder.

Teknisk analys Moment Group

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Bred produktportfölj

Moment Group erbjuder en bred produktportfölj inom olika områden av evenemangs- och upplevelseindustrin.

Deras tjänster inkluderar eventplanering och -produktion, artistbokningar och hantering av biljettförsäljning för konserter, festivaler och andra evenemang.

De driver också hotell- och restaurangverksamhet, vilket ger en komplett upplevelse för sina kunder, och kombinationer av deras verksamheter såsom Ballbreaker. 

Du kan läsa mer om dem här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS