Dagens PS

Midsona: Aktie och bolagsfakta

Midsona Produkter
Midsona AB är ett nordiskt företag som fokuserar på att erbjuda hälsosamma och hållbara produkter inom livsmedel och hälsa. (Foto: Midsona )

Midsona AB är ett nordiskt företag som fokuserar på att erbjuda hälsosamma och hållbara produkter inom livsmedel och hälsa. Genom sina varumärken främjar de en sund livsstil och erbjuda konsumenter produkter av hög kvalitet inom olika kategorier såsom hälsokost, ekologiska livsmedel, naturliga produkter och kosttillskott.

Kursgraf Midsona

ANNONS
ANNONS

Lång historia

Bolaget har en lång historia och har genomgått flera förändringar under åren. Ursprungligen grundades företaget 1971, men blev Midelfart Sonesson AB 2006 efter att Wilh. Sonesson köpte företaget Midelfart. Bolagets fokus har sedan dess varit att vara ett förvärvsbolag inom livsmedelsbranschen. Sedan dess har Midsona expanderat och förvärvat flera företag för att bredda sin produktportfölj och stärka sin närvaro inom hälsosamma och hållbara produkter, såsom Kung Markatta och Urtekram. 

Norden i fokus

De har etablerat sig som en betydande aktör inom nordiska länder och har en stark närvaro på den svenska, danska, norska och finska marknaden. Genom sina produkter och varumärken strävar företaget efter att möta konsumenternas behov och efterfrågan på hälsosamma alternativ. De arbetar också aktivt med att expandera sin närvaro internationellt genom förvärv och etablering av dotterbolag och partnerskap.

Midsona AB:s produktportfölj omfattar en bred variation av hälsosamma och hållbara produkter. Dessa inkluderar ekologiska livsmedel, kosttillskott, naturliga produkter, hälsokost och mycket mer. Företaget fokuserar på att erbjuda konsumenterna produkter av hög kvalitet som är näringsrika och passar olika kostpreferenser och livsstilar. 

Teknisk analys Midsona

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Aktie och nyckelpersoner

Bolagets huvudkontor ligger i Malmö. VD för Midsona är Peter Åsberg och Ordförande är Patrik Andersson. Bolaget har en A och B aktie.

Du kan läsa mer om dem här.

Läs mer om Midsona

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt om aktien

ANNONS