Dagens PS

Medfield: Aktie och bolagsfakta

Medfield Logotyp
Medfield Diagnostics är ett svenskt medicintekniskt företag. (Bild: Swedish Life Science)

Medfield Diagnostics är ett svenskt medicintekniskt företag som sedan 2005 specialiserats på att utveckla och tillhandahålla innovativa lösningar inom neurologisk diagnostik.

Kursgraf Medfield

ANNONS
ANNONS

Ursprung ur Chalmers

Företaget fokuserar på att förbättra tidig diagnos och övervakning av neurologiska sjukdomar, särskilt hjärnskador och stroke. Bolaget bygger på flers års forskning på Chalmers Universitet. 

MRI och AI

Företaget har utvecklat en avancerad medicinteknisk plattform som baseras på magnetresonansteknologi (MRI) och artificiell intelligens (AI). Deras lösningar gör det möjligt att snabbt och exakt analysera hjärnavbildningsdata och identifiera avvikelser eller patologiska förändringar som kan indikera neurologiska sjukdomar. Genom att erbjuda pålitliga och objektiva diagnostiska resultat hjälper Medfield Diagnostics till att underlätta tidig behandling och förbättra patientvården.

Teknisk analys Medfield

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Strokefinder™

Företaget samarbetar med ledande forskningsinstitutioner och kliniker för att validera och vidareutveckla sina produkter och teknologier. Deras mål är att erbjuda kostnadseffektiv och användarvänlig diagnostisk lösning som kan integreras i befintliga hälso- och sjukvårdssystem genom deras produkt Strokefinder™ MD100.

Medfield Diagnostics har sitt huvudkontor i Göteborg Sverige, och har etablerat sig som en betydande aktör inom neurologisk diagnostik. Bolagets VD heter Stefan Blomsterberg, och deras styrelseordförande heter Mikael Persson.

Du kan läsa mer om dem här.

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS