Dagens PS

Mantex: Aktie och bolagsfakta

Mantex är ett företag som är specialiserat på att utveckla avancerade system för analys av organiskt material, med fokus på industriella processer. Deras system är byggda på röntgenteknik som är särskilt anpassad för att möta behoven inom olika industrier. Genom sina innovativa lösningar kan företaget analysera och producera mätdata relaterade till viktiga parametrar såsom fukthalt, askhalt och energiinnehåll i det organiska materialet. 

Kursgraf Mantex

ANNONS
ANNONS

Bolaget grundades med visionen att revolutionera industrin genom att erbjuda högkvalitativa lösningar för att analysera material,  som möter de specifika kraven inom olika sektorer. Företaget har genom åren samlat på sig omfattande expertis inom röntgenteknik och industriell analys. 

Med sin avancerade teknologi och innovativa produkter har de etablerat sig som en aktör på den globala marknaden. Företaget har kunder inom olika branscher över hela världen och deras system används av aktörer inom pappersmassa- och tyngre industrisektorer. 

Mantex produktportfölj inkluderar avancerade system för analys av organiskt material med hjälp av röntgenteknik. Deras lösningar möjliggör exakt mätning av olika egenskaper hos det organiska materialet, vilket ger företag inom industrisektorn värdefull information för att optimera sina produktionsprocesser.

Bolaget har sitt huvudkontor i Kista, Stockholm, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens First North. Mantex VD heter Max Gerger, och deras styrelseordförande heter Per Grunewald. 

Du kan läsa mer om dem här: https://www.mantex.se

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS