Dagens PS

Formpipe Software: Aktie och bolagsfakta

Formpipe Logotyp
Formpipe Software är ett mjukvaruföretag. (Bild: Formpipe)

Formpipe Software är ett mjukvaruföretag som fokuserar på att erbjuda lösningar inom dokument- och ärendehantering. Genom sina programvaror hjälper de företag och organisationer att effektivisera och automatisera sina dokumentprocesser, från skapande och hantering till arkivering och åtkomst.

Kursgraf Formpipe Software

ANNONS
ANNONS

Formpipe Software erbjuder skräddarsydda lösningar för olika branscher, inklusive offentlig sektor, hälso- och sjukvård, finansiella institutioner och tillverkningsindustrin.

Betydande aktör inom dokumenthantering

Bolaget grundades 2004 och har sedan dess utvecklat sig till en betydande aktör inom dokumenthantering och arkivering. Företaget har genomfört flera framgångsrika projekt och samarbeten, vilket har bidragit till deras tillväxt och positionering på marknaden. Genom åren har Formpipe Software fortsatt att expandera och förbättra sina lösningar för att möta de ständigt föränderliga behoven inom dokumenthantering.

Teknisk analys Formpipe Software

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Global närvaro

De har en global närvaro och bedriver verksamhet i flera länder runt om i världen, såsom Sverige, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och USA, med huvudkontoret i Stockholm. Deras kontor och partnerskap är belägna på strategiska platser för att betjäna sina kunder på lokal nivå. Genom sin globala närvaro kan Formpipe Software erbjuda sina lösningar och support till företag och organisationer över hela världen. 

Formpipe Software erbjuder en bred produktportfölj inom dokument- och ärendehantering. Deras lösningar inkluderar programvaror för dokumenthantering, arkivering, digital signering, metadatahantering och ärendehantering. Dessa lösningar är utformade för att hjälpa företag och organisationer att effektivisera sina processer, minska pappersarbetet och förbättra tillgängligheten till viktig information. Deras produkter är anpassningsbara och kan skräddarsys efter kundernas behov och verksamhet.

Du kan läsa mer om dem här.

Läs mer om Formpipe Software

ANNONS
ANNONS