Dagens PS

Elanders B: Aktie och bolagsfakta

Elanders
Elanders hjälper företag med logistik och distribution. (Foto: Elanders)

Elanders är ett globalt företag som erbjuder företagslösningar inom tryck, förpackning, logistik och e-handel. De hjälper sina kunder att effektivisera sin verksamhet och stärka sin varumärkeskommunikation genom att erbjuda skräddarsydda lösningar inom tryckt material, förpackningar och logistikhantering.

Kursgraf Elanders B

ANNONS
ANNONS

De har expertis inom design, produktion och distribution, och de arbetar med olika branscher som fordonsindustrin, detaljhandeln, tekniksektorn och life science.

Elanders 100+ år av erfarenhet

Bolaget har en lång historia och grundades redan 1908 i Sverige. Företaget började som en tryckeriverksamhet och har sedan dess expanderat och diversifierat sina tjänster. Under åren har de utvecklat sin kompetens inom tryckteknik, förpackningar och logistik och har blivit en global ledare inom sin bransch.

De är historiskt kända för många svenskar som producent för telefonkatalogen. Genom organisk tillväxt och strategiska förvärv har Elanders kontinuerligt stärkt sin position på marknaden och breddat sitt tjänsteutbud för att möta kundernas behov.

Elanders har en stark global närvaro med verksamhet i över 20 länder runt om i världen. De har produktionsanläggningar, logistikcenter och försäljningskontor på olika platser för att kunna erbjuda sina tjänster lokalt och globalt. Genom sin internationella närvaro kan de effektivt stödja sina kunder och hantera globala leveranser..

Teknisk analys Elanders B

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Produktportföljen

Elanders erbjuder en bred produktportfölj som omfattar tryckt material, förpackningar, logistiklösningar och e-handelstjänster. Inom tryckt material producerar de allt från marknadsföringsmaterial och kataloger till tidningar och böcker.

Inom förpackningar erbjuder de innovativa och hållbara lösningar för att skydda och presentera produkter. Deras logistiklösningar omfattar hantering av distribution, lagerhållning och returhantering. Dessutom erbjuder de e-handelslösningar för att underlätta försäljning och distribution online. 

Läs mer på deras hemsida här.

Läs mer om Elanders B

ANNONS
ANNONS