Dagens PS

Anima Group B: Aktie och bolagsfakta

Anima
Anima fokuserar på accessoarer till hästsport. (Foto: TT)

Anima Group är ett svenskt företag som specialiserat sig på tillverkning av accessoarer till hästsport. De erbjuder ett brett utbud av produkter som är avsedda att förbättra och komplettera utrustningen för ryttare och hästar. Deras produkter inkluderar bland annat sadlar, träns, grimmor, bett, sporrar och andra tillbehör, och även annan utrustning som säkerhetsvästar, tröjor, halsdukar och väskor. 

Kursgraf Anima Group B

ANNONS
ANNONS

Passion för hästsport

Bolaget grundades med passionen för hästsport och en vision att erbjuda högkvalitativa accessoarer för ryttare och hästar. Företaget har en historia av att samarbeta med erfarna ryttare och utrustnings experter för att utveckla produkter som är anpassade efter de specifika kraven inom hästsport. 

De når ut till ryttare och häst entusiaster över hela Sverige, men har också expanderat och är nu verksamma i alla nordiska länder. Genom sina distributörsnätverk och samarbetspartners har företaget etablerat en global närvaro och når ut till internationella marknader.

Teknisk analys Anima Group B

Teknisk analys fokuserar på rörelser i aktiehandeln för att avgöra om en aktie är köpvärd eller inte.

Läs mer om teknisk analys här.

Bred produktportfölj

Anima Group erbjuder en bred produktportfölj av accessoarer till hästsport. Deras sortiment omfattar kvalitativa sadlar, träns, grimmor, bett, sporrar, piskor, ridkläder och andra tillbehör för både ryttare och hästar. Anima Group strävar efter att erbjuda olika stilar, materialval och passformer för att möta behoven hos olika discipliner och ryttare inom hästsport.

Bolagets huvudkontor ligger i Orrefors, och deras aktier säljs på Stockholmsbörsens Nordic SME Sweden. Anima Groups Vd heter Maria Karlsson, och deras styrelseordförande heter Daniel Karlsson. 

Läs mer på deras hemsida här: https://animagroup.se/

ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS