Privatpersoner har trott att de ha betalat in trängselavgifter till Transportstyrelsen. Men i stället har de hamnat hos Lars Carlsson Årmyr i Krokom, skriver Göteborgsposten.

ANNONS

I flera års tid har Lars Carlsson Årmyr fått ta emot felaktigt inbetalade fakturor, som egentligen skulle till Transportstyrelsen.

Fakturorna har i flera års tid blivit felaktigt utställda till det vilande bolaget Ko-Carlsson i Krokom. Felet verkar ligga i fakturornas QR-kod, tror Lars Carlsson Årmyr.

Han har i flera års tid fått betala tillbaka utbetalade trängselavgifter till privatpersoner. Det är mycket sällan som privatpersoner märker vilket misstag som har begåtts och hör av sig till Lars. När han själv ringer upp för att betala tillbaka så slänger en del på luren och tror att han försöker luras.

Transportstyrelsen omedveten om trängselavgifter

Anna Tellvik, en privatperson som felaktigt har betalat sin faktura till Lars, konstaterar att Transportstyrelsen nu vill ta ut förseningsavgift för henne.

Mikael Andersson, presschef på Transportstyrelsen, säger till GP att han inte känner till misstaget och att myndigheten nu kommer att kolla upp vad som har hänt.

ANNONS
ANNONS

Läs också:

Det vill han satsa på vägar och järnväg [Dagens PS]