Allt var bara påhittat, visar det sig nu.

ANNONS

När det kablades ut att hiphopstjärnan 50 Cent, Curtis James Jackson III, ruvade på en förmögenhet på 7,7 miljoner dollar (cirka 63 miljoner kronor i dag) i bitcoins spelade han med i det falska ryktet, som kom från källor till TMZ.

50 Cent spädde till och med på historien och gjorde gällande att han tagit betalt i bitcoins för sitt album ”Animal Ambition”, som släpptes 2014, vilket även Dagens PS berättade om.

Men nu dementerar 50 Cent bitcoin-historien och förklarar att det inte ligger någon sanning i den.

”Jag äger personligen inga och har aldrig heller ägt vare sig något bitcoin-konto eller bitcoins”, skriver 50 Cent i ett uttalande, enligt MarketWatch, rapporterar Di.se.

”Jag kände inget behov av att offentligt gå ut och förneka rapporteringen”, förklarar hiphop-artisten vidare – han tyckte att det som basunerades ut inte på något sätt skadade hans varumärke, hävdar han också.

ANNONS
ANNONS

Till saken hör att 50 Cent tyngs av skulder efter en konkursansökan 2015, det var också det som gjorde att sanningen kom fram. I förra veckan kontaktades han nämligen av justitiedepartementet, som ville veta att han inte gömt några tillgångar.