(Foto: TT / montage)

Snacket är i gång om den svenska superstjärnan. Enligt uppgift ska 35-årige Zlatan Ibrahimovic och hans agent Mino Raiola nyss ha avhandlat ett fyra timmar långt möte varpå en fotograf frågade fotbollshjälten om hur framtiden ser ut.

ANNONS
ANNONS

”Det kommer ett stort avslöjande snart. Det kommer bli enormt”, ska Zlatan ha svarat, uppger Andreas Käck i Silly Season-bloggen på Sportbladet.

Även brittiska The Mirror har – enligt bloggen – kablat ut att Zlatan förhandlar med MLS-klubben La Galaxy, vilket det ryktats om tidigare, och supersvensken ska enligt tidningen ha erbjudits ett kontrakt värt runt 65 miljoner kronor per år.

Det skulle i så fall göra Zlatan Ibrahimovic till den bäst betalde spelaren i USA, konstaterar Sportbladets Andreas Käck, som uppger att rapporter i veckan även gjort gällande att Manchester United ska vara villigt att erbjuda Zlatan ett korttidskontrakt som ska gälla resten av nästa säsong.

Förhoppningen är att Zlatan är tillbaka i spel i oktober.

Zlatan är som bekant inte ”bara” fotbollsproffs. Han är även en framgångsrik affärsman med bland annat en egen klädkollektion.

MISSA INTE: Zlatan på Forbes lista – så mycket tjänar han [DagensPS.se] >

LÄS ÄVEN: Zlatans veckolön krossar alla i Norden [DagensPS.se] >

I denna artikel

ANNONS
ANNONS

ANNONS
ANNONS