Annonsera på Dagens PS

ANNONSKONTAKT:
annons@contentlab.se
070 – 814 51 45

VÅRA LÄSARE
Dagens PS läsare är beslutsfattare i näringslivet med en medelålder om 55 år. Det är vanligtvis högutbildade människor som har en årsinkomst på mer än 400,000 kronor. Några andra intressanta fakta om våra läsare:

  • 42% av våra läsare har en förmögenhet på 1 miljon kronor – eller mer.
  • 33% är företagare
  • 20% sitter i företagsledning
  • 40% bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö
  • 90% av våra läsare rankar Dagens PS som bra eller riktigt bra!

 

“NEWS DIGEST FOR BUSY PEOPLE”
För oss är livet rikare än ”bara” börskurser och andras affärer. Politik, privatekonomi, prylar och fritid är exempel på ämnen som också intresserar oss mycket.

Som människor. Och konsumenter.

DagensPS.se är ett unikt koncept – en tidningarnas tidning på nätet.

Varje dag får 200.000 prenumeranter två e-tidningar (morgon och kväll) så att de lätt håller sig uppdaterade utan att behöva läsa all världens tidningar och sajter. Dagens PS har dessutom mer än 120.000 unika besökare i veckan på nyhetssajten.

Våra redaktörer sammanfattar, refererar och kommenterar de hetaste nyheterna, svenska och internationella, varje dag, dygnet runt. Innehållet är en mix av nytta och nöje. Skrivet och rubriksatt med en egen attityd. Ibland kanske rent av lite uppkäftig.

Till skillnad från våra kollegor i mediebranschen gillar vi konkurrenternas nyheter, och ser källhänvisningar som en läsarservice.

Vi hälsar dig välkommen till oss! Oavsett om du är läsare eller annonsör.

Sponsrad artikel

En sponsrad artikel eller en så kallad ”native-annons” är ett sätt för företag att marknadsföra en produkt, en tjänst eller en kampanj med hjälp av redaktionellt innehåll. DagensPS.se får betalt för utrymmet och formen för budskapet är framtaget för att passa in som en naturlig del av plattformen.

Vid frågor rörande den här typen av innehåll, vänligen kontakta vår annonsavdelning:

annons@contentlab.se