ANNONS
ANNONS

Ohly: ”Min arbetsgivare – en samvetslös skurk”

Lars-Ohly2.jpg

Lars Ohly, 55, började arbeta på SJ år 1976 och är än i dag anställd. Frågan är hur länge till.

”Med denna artikel har jag väl bara att invänta en uppsägning”, skriver han i din debattartikel.

Han konstaterar att han under många år kritiserat chefer för ”dåligt ­underbyggda beslut, felprioriteringar och usel behandling av personal”.

ANNONS
ANNONS

”Men aldrig har jag, under mina dryga 35 år som SJ-anställd, sett maken till en lika cynisk och kränkande behandling av gamla trotjänare som företaget nu ­ägnar sig åt”, skriver han.

I och med avregleringen av SJ sålde och outsourcade tågkoncernen många verksamheter. Lars Ohly upprörs över att SJ, som han påstår, blivit ett ”mindre nogräknat företag” som inte tar ansvar för de anställda som blir av med jobbet och som ”tillgriper vilka metoder som helst för att säga upp obekväm personal”.

”SJ tillgriper vilka metoder som helst för att säga upp personal som är obekväm, fackligt aktiv ­ eller riskerar att kosta pengar för företaget”, skriver Lars Ohly under rubriken ”Min arbetsgivare – en samvetslös skurk”.
 

PS. Håll dig à jour med vårt dagliga nyhetsbrev! Dagens PS har också publikationer inom privatekonomi, prylar, resor, it, media, reklam, karriär och börs. Klicka här för mer information!

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS