ANNONS
ANNONS

Nordea och Norrsken ska hjälpa entreprenörer

Storbanken Nordea ingår ett samarbete med Klarna-grundaren Niklas Adalberths stiftelse Norrsken. Planen är att stödja entreprenörer som löser de stora samhällsutmaningarna. (Foto: TT)

Storbanken Nordea ingår ett samarbete med Klarna-grundaren Niklas Adalberths stiftelse Norrsken. Planen är att stödja entreprenörer som löser de stora samhällsutmaningarna.

”Nordea kommer att direkt bidra till det ekosystem för impact tech som håller på att byggas upp i Stockholm, och ökar sannolikheten för att entreprenörerna kan lyckas”, säger Funda Sezgi hos Norrsken Foundation i ett pressmeddelande.

Samarbetet inleds nu i januari och Nordea kommer att medverka i evenemang, föreläsningar och seminarier samt bidra med rådgivning, expertis och att stötta företagen som sitter på Norrsken House.

ANNONS
ANNONS

”Vi vill samarbeta med företag, kunder och fintech-bolag på nya sätt, där alla vinner. Norrsken Foundation och deras sätt att hjälpa entreprenörer att uppfylla hela sin potential är just den typen av initiativ som vi vill stödja”, säger Anna Storåkers som är Sverigechef på Nordea.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS