ANNONS
ANNONS

Branson backar efter misstänkt journalistmord

Om det visar sig att uppgifterna stämmer att Saudiarabien varit inblandad i ett mord på Khashoggi kommer det enligt Richard Branson (bilden) att förändra möjligheterna för västliga företag att göra affärer med den saudiska regeringen. (Foto: TT)

Serieentreprenören Richard Branson har lagt samtalen med den saudiska regeringen på is. Bakgrunden är osäkerheten vad som hände journalisten Jamal Khashoggi.

Det rapporterar The Guardian.

Parterna diskuterade en investering i hans rymdturismföretag Virgin Galactic samt två stora turistanläggningsprojekt längs med Röda havet.

ANNONS
ANNONS

Branson uppger i en kommentar till tidningen att han hade stora förhoppningar på kronprins Mohammed bin Salman och hans regering. Om det visar sig att uppgifterna stämmer att Saudiarabien varit inblandad i ett mord på Khashoggi så kommer det enligt Branson att förändra möjligheterna för västliga företag att göra affärer med den saudiska regeringen.

Den turkiska regeringen uppger att man har filmer och ljudfiler som bevisar att journalisten Jamal Khashoggi mördades på Saudiarabiens konsulat förra veckan, enligt källor till Washington Post.

ANNONS
I denna artikel


ANNONS

ANNONS