Passa på att spana in denna skärgårdsdröm med stor brygga och egen sandstrand. Priset är heller inte astronomiskt – skärgårdsdrömmen kan bli din för 8,9 miljoner kronor. Fastigheten ligger på Harö i närheten av Sandhamn.

ANNONS

Enligt mäklaren är det här det perfekta boendet för den som vill utnyttja skärgården året om. Arbeta hemma går utmärkt då fiber finns indraget.

Skärgårdsdröm brygga
Sandstrand och ordentlig brygg.
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

Nyttja skärgården året runt

Vill du inte ta egen båt eller under vintersäsong, når du Harö Brygga på 15 minuter med Waxholmsbåt från Stavsnäs. Därefter är det en promenad om ca 40 minuter till huset. På Gummelholmen handlar du vid Harö livs, eller tar båten till Sandhamn. Sandhamn lever året om och här finns ett sort utbud av restauranger, barer, hotell och butiker.

Skärgrdsdröm brygga
Egen båt tar dig till Sandhamn på 7 minuter.
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare
Skärgårdsdröm
Stor altan omger huset
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare
brygga
Utsikt mot Eknöfjärden
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare
Brygga
Gästhuset har också altan
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

Huset är 100 kvadratmeter stort och består av sex rum och kök. Det finns fyra sovrum och ett badrum. Allt i fint skick. Med stora glaspartier och altaner som omger hela huset har du fin utsikt mot Eknösundet och sol från morgon till kväll. Ett gästhus finns på tomten med plats för dubbelsäng och ordentlig förvaring. Även gästhuset har altan och samma utsikt som huvudbyggnaden.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Sjönära M / S Baltic [Dagens PS]