Stordalen står bakom Nordic Choice och han erbjuder nu medlemmar som har lojalitetspoäng i konkurrerande hotellkedjor samma förmånliga villkor i hans egen hotellkedja.

ANNONS

Det berättar norska Dagens Næringsliv och hänvisar till Stordalens kampanj på Facebook. Där skriver Stordalen att Nordic Choice i sommar ger ”alla medlemmar som har lojalitetsprogram hos andra hotell får samma poängstatus i Nordic Choice Club”, vilket i klartext innebär att de kan tillgodoräkna sig hotellnätter på konkurrerande hotell och få exempelvis rabatter och gratisövernattningar hos Stordalens Nordic Choice-kedja.

Scandics direktör i Norge, Svein Arild Steen-Mevold, säger till dn.no att Stordalen ger uttryck för en desperation.

”Jag ser det som ett desperat försök att ta positioner med hjälp av ganska okonventionella åtgärder, och jag är överraskad över tilltaget. Men jag önskar Petter lycka till och hoppas att också hans egna gäster, som under lång tid har samlat på sig poäng för att slutligen få ett guldkort, tycker det är lika roligt”, säger Svein Arild Steen-Mevold i artikeln.

Petter Stordalen tar dock kritiken med ro:

”De får gärna säga att vi är desperata. Det kan jag förstå när de själva bara har ett enda hotellkoncept. Det kan kännas tufft när vi erbjuder ett stort omfång av hotellupplevelser”, säger han till dn.no.

ANNONS
ANNONS

LÄS ARTIKELN:”Gir gullkort til konkurrentenes gjester” [Dagens Næringsliv] »

Eller via Facebook!