Hästens grundades 1852 och är därmed den äldsta sängtillverkaren i Sverige. Vi är dessutom, sedan 1952 kunglig hovleverantör med en tradition och en tillverkning som vi är stolta över då det är själva essensen i vårt varumärke. Resan fram till där vi är idag är en resa fylld av passion, färdigheter och en strävan efter att göra de bästa handgjorda sängarna i världen.

Läs mer om Hästens historia och tradition här.

Hästens material:

Vissa saker kan mätas, medan andra inte kan det. Allt som går att mätas och testas i en Hästens-säng mäts och testas: kvaliteten, hållbarheten, miljövänligheten och om den är fri från skadliga ämnen. Som ett bevis på kvalitet är alla Hästens-sängar latexfria och har en 25-årig garanti mot ram- och fjäderbrott. Vi är stolta över att tillhandahålla det finaste hantverk i produkter som är märkta med Forest Stewardship Council, Ecodesign-direktivet (2009), Öko-Tex Standard 100 och Traumpass. Specialbeställt material är en självklarhet i varje tillverkad Hästens säng och står för själva karaktären i vår produkt.

Läs mer om Hästens material här.

I sex generationer har vi tillverkat våra sängar för hand och det är fortfarande Hästens signum. Vi vet att handtillverkade sängar ger den absolut bästa komforten och kvalitén. Våra hantverkare i Hästens ateljé är mästare på tillverkning och följer den tradition och det tillvägagångssätt som har lärts ut i mer än 160 år.

ANNONS
ANNONS

Läs mer om våra hantverk och våra hantverkare här.

Välkommen in till oss idag, du hittar din närmaste Hästens butik här.

Om du hellre vill beställa vår katalog klickar du här.

Om du vill hålla dig uppdaterad kring våra nyheter och beställa vårt nyhetsbrev klickar du här.