Castellum renoverar Vismas lokaler i Växjö, samtidigt skriver parterna ett nytt tioårigt avtal på de 6 300 kvadratmeter kontor som Visma hyr.
”Det känns bra att få fortsatt förtroende hos Visma”, säger Jenny Rungegård.

Fastighetsägaren Castellum är i full gång med att renovera och anpassa kontorslokalerna som Visma hyr. I stort sett samtliga av företagets 500 anställda har arbetat hemifrån under pandemin. Nu när de anställda så smått återgår till att ha kontoret som arbetsplats kommer det att ske förändringar.

”Det känns bra att få fortsatt förtroende hos Visma och att utveckla Växjös näringsliv med attraktiva kontor som lockar fler medarbetare. Givetvis är det extra positivt att komma överens om ett så långt avtal i dessa tider”, säger Jenny Rungegård, affärsområdeschef på Castellum.

Företaget expanderar

Under pandemin har redovisningsföretaget expanderat och lokalerna behöver uppdateras. Lokalerna kommer att vara mer anpassade för att kunna växla mellan kontors- och hemarbete. Fler flexibla miljöer väntar de anställda. Ett nytt cykelgarage byggs för att underlätta och stimulera ett hållbart resande. Det byggs också ett nytt café och innergården får en padelbana.

Renoveringen pågår under det andra halvåret av 2021 och kommer att tas i bruk succesivt allt efter att de blir klara.

”Att få nya moderna lokaler känns väldigt inspirerande. Ombyggnaden ger oss ännu bättre förutsättningar att fortsätta växa med våra medarbetares välmående i centrum”, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Fler branschnyheter på [Teknikdygnet]