Structor förstärker sin filial i Uppsala, meddelar de i ett pressmeddelande. Sofia Monokrousou har som specialområde infrastrukturprojekt inom väg och Tobias Johansson VA- och dagvattenhantering. Båda kommer från WSP Uppsala. 

Med Sofia och Tobias befäster bolaget ytterligare sin position som ett ledande specialistbolag i regionen. Sofia är utbildad infrastrukturingenjör i Grekland och har en MBA från University of Leicester i England. Hon har närmare 15 års erfarenhet som projektör inom infrastruktur och väg i Sverige, med uppdrag för bland annat Trafikverket och kommuner.

”Structor Uppsala känns som rätt val för mig. De ligger i teknisk framkant och jag har märkt att det finns stor frihet och en stark sammanhållning i bolaget,” säger Sofia Monokrousou.

Tobias är civilingenjör inom miljö- och vattenteknik och har arbetat i stora och små exploateringsprojekt som VA-projektör, utredare och ledningssamordnare för bland annat Trafikverket, kommuner och privata beställare.

ANNONS
ANNONS

”Det känns kul att ta steget till Structor Uppsala, ett mindre bolag i en större grupp med stor expertkompetens och varierande uppdrag. Jag ser fram emot att bidra med min kompetens och jag ska börja med projekteringen för ett nytt akutsjukhus i Västerås ”, säger Tobias Johansson.

”Vi hälsar Sofia och Tobias varmt välkomna till oss. Vårt bolag har växt stadigt sedan starten 2009 och vi har också bidragit till uppstarten av två syskonbolag här i Uppsala med inriktning mot vatten och miljö samt projektledning”, säger Anders Metzén, vd för Structor Uppsala AB.

Läs mer: Structors vd om bolagets situation: “Vi ser inga behov av permittering” [Dagens PS]