Dagens PS

PS-podden möter en stjärnmäklare

Missa inte avsnittet supermäklaren Niklas Berntzon. Bara i PS-podden.
Missa inte avsnittet supermäklaren Niklas Berntzon. Bara i PS-podden.
Marcus Birro
Marcus Birro
Uppdaterad: 11 sep. 2018Publicerad: 11 sep. 2018

Sveriges mest kända och framgångsrika stjärnmäklare vilar inte på gamla meriter. Fokus är hela tiden framåt mot nya utmaningar. Lyssna när Niklas Berntzon från mäklarfirman Eklund Stockholm New York gästar PS-podden.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Som en suveränt koncentrerad dubbel-espresso. 

Ungefär så känns det att möta stjärnmäklaren Niklas Berntzon. Som att kliva in i en storm. Hans engagemang och närvaro i stunden påminner om en elitidrottsmans. 

Som en av delägarna i mäklarfirman Eklund Stockholm New York har han gjort sig känd som Sveriges mäktigaste mäklare. Kändisskapet har inte direkt blivit mindre efter serien Toppmäklarna i Kanal 5. 

Varje dag arbetar han med några av de mest fashionabla och dyraste bostäderna i Sverige. Han innehar rekordet när det gäller försäljning av den dyraste bostaden i Sverige.

I en exklusiv podd-intervju med Dagens PS berättar Berntzon om drivkrafter, om revansch, om hur tränarjobbet i döttrarnas fotbollslag lär honom att koppla av, om sin bakgrund och uppväxt och hur allting började en gång med att han och en vän sålde äpplen för att få pengar till godis.

Han pratar också om känslan av otillräcklighet ibland gör det svårt för honom att alls komma upp ur sängen vissa morgnar men hur han hela tiden stenhårt strävar efter att bli bättre på det han gör.

Dessutom avslöjar han sitt senaste och nyaste projekt.

Här hittar ni avsnittet med Niklas Berntzon:

ANNONS

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS