När det gäller sättet vi handlar på är framtiden redan här. Några som förstått det är människorna bakom The Lobby i Stockholm.

ANNONS

Förr talade man alltid om framtiden som något som skulle komma. ”Tänk om tio år då kommer…” Nu för tiden, och särskilt när det gäller handel, är framtiden redan här.

Några som verkligen tagit fasta på detta är grundarna bakom affärskonceptet The Lobby. Det är ingen vanlig butik. Men det är en butik också. Det är inte bara en fysisk butik men den finns på riktigt.

Tanken är att företag och andra kan hyra in sig på en liten del av butiksytan och presentera sina varor. Sedan får kunden välja.

Man kan köpa där och då eller gå in på nätet och surfa vidare. Man kan också bara tillbringa tid i butiken, läsa på mer om varan på en dator eller lyssna till kunniga näringsidkare som finns på plats. Man kan även handla på nätet medan man är inne i den fysiska butiken.

The Lobby är ett modigt och fascinerade projekt som kombinerar näthandeln med den fysiska butiken och bjuder in framtiden redan nu.

ANNONS
ANNONS

Missa inte avsnittet med människorna bakom The Lobby i nya PS-Podden. Programledare är Marcus Birro.