I dag släpps hajpade Iphone X i Sverige. DagensPS teknikexpert Joakim Jardenberg hänger på låset och testkör luren för er läsare. Se klippet här!

Joakim Jardenberg bjuder i dag på stort Iphone X-special med samtal om handeln och hur de fysiska och digitala världen kan konkurrera – eller förstärka varandra. Också om hur Apple lyckats hantera en sällsynt trippel som USAs näst största e-handel, 400 egna butiker OCH en återförsäljarkanal som faktiskt överlever. Men också mer generellt om hur företag växer upp, blir stora och dör i ett allt högre tempo. Men kanske framför allt om att öppna ett paket…

ANNONS
ANNONS

Varje dag ger Joakim Jardenberg DagensPS läsare en snabb sammanfattning av dagens snackis. Något intressant från internet- och teknikvärlden i en kort kommentar. Vad handlar det om, varför är det viktigt och vad betyder det för dig? Rakt upp och ner, på cirka fem minuter.

Joakim Jardenberg är bland annat senior rådgivare inom media- och internet, affärsängel, investerare och debattör blandar och ger på nyhetsfronten i den digitala och sociala medievärlden.