Postnords miss gjorde att åtta backar med skattedeklarationer hamnade hos Mikael Fredriksson, 46. ”Det är oansvarigt.”

Svenske Mikael Fredriksson, 46, drev för några år sedan ett företag på Drivhjulsvägen i Hägersten utanför Stockholm. Han blev därför förvånad när han i början av februari blev uppringd av Postnord som berättade att man hade en leverans till adressen.

Trots Mikael Fredrikssons förklaringar insisterade Postnord att leverera posten och när budet dök upp kunde han inte tro sina ögon. Framför honom stod åtta backar med företagspost adresserade till Skatteverket, berättar Expressen Dina Pengar.

”Jag tycker det är jättemärkligt av Postnord att göra så här, speciellt när det var så viktig post. Det är oansvarigt, säger Mikael Fredriksson om att ett berg av företags deklarationer hamnat hos honom.

Mikael Fredriksson bad budet att kontakta sin chef och en timme senare hämtades posten igen. För Dina Pengar förklarar Postnords presskontakt, Maria Ibsén, det inträffade:

ANNONS
ANNONS

”Flera saker har gått fel samtidigt. Problemet är att vi haft en gammal adress i vårt register och därför hamnade backarna på Drivhjulsvägen. Det handlar om en gammal adress och felmärkning av de här backarna.”