Det här boendet har allt – flera terasser med utsikt över havet, båtplats, sjöbod, bastu och laddstolpe till elbilen. Med 5,7 meter i takhöjd är det här något utöver det vanliga. Läs mäklarens beskrivning nedan. 

Vardagsrum, Balkong
Sällskapsrum med fönster från golv till tak och balkong. (Foto: Skeppsholmen)

Med havet som en vacker tavla utanför fönstren bor du bekymmersfritt i elegant designat ”townhouse” på Gåshaga Brygga. Kontrasterna är många i detta designade och högteknologiska boende. Huset om 234 kvm är ritat av Thomas Sandell för arkitektbyrån sandellsandberg och har tillhörande båtplats och sjöbod.

Kök, Matplats, Cararramarmor
Köket i cararramarmor är öppet och även här är det fönster från golv till tak. (Foto: Skeppsholmen)

Hela huset karaktäriseras av exklusiva materialval, en ljus och generös planlösning med mycket rymd i tak, öppna ytor och fönsterpartier från golv till tak. Flertalet utgångar till härliga uteplatser och terrasser bidrar till en flytande känsla av ute och inne. I entrén möts man av köket från Boffi som kompletteras av bänkskiva i Cararramarmor och vitvaror från Miele.

Terass, Hav, Båthamn
Från takterassen ser man ner till båthamnen, där egen båtplats ingår. (Foto: Skeppsholmen)

Master bedroom med bastu

I anslutning till köket finns matplats för det stora sällskapet och sällskapsrum med öppen spis, här är det 5,7 m till tak. En trappa upp återfinns sällskapsdel och två bra sovum samt badrum med både dusch och badkar samt tvättpelare. Ytterligare en trappa upp ligger ”master bedroom suite” varav master bedroom med direktaccess till exklusivt badrum och bastu med sjöutsikt samt rymligt sällskapsrum med utgång till stor takterrass med vidunderlig utsikt över vattnet.

ANNONS
ANNONS
Bastu, Badrum
Från master bedroom är det direktanslutning till bastun. (Foto: Skeppsholmen)

Genomgående oljad ekparkett och målade väggar. Golvvärme samt konvektorer vid stora fönsterpartier för att förhindra kallras. Huset är också försett med solavskärmare som regleras automatiskt beroende på sol och vind. Här finns framtidens IT-teknologi inbyggd från början.

Takterass
Huset är ritat av arkitekten Thomas Sandell. (Foto: Skeppsholmen)

Fastigheten tillhör en samfällighet som gemensamt tillhandahåller bredband, vatten, trädgårdsskötsel av samfällighetens grönområden, snöröjning samt sophantering. I samfälligheten ingår även garageplats inklusive enskild laddstolpe, sjöbod och båtplats.