Den här välbevarade funkisvåningen är ljus och har massor av tidstypiska attribut. Fiskbensparkett, stuckaturer och öppen spis. Läs mäklarens beskrivning nedan. 

Funkisvåning, Soffa, Sällskapsrum
Lägenheten är ljus och har vacker fiskbensparkett. (Foto: 3etage)

Charmig funkisvåning högst upp i huset med vackra välbevarade tidstypiska attribut. Ett bekvämt boende med låg avgift och lugnt beläget på de citynära delarna av anrika Tågaborg. Genom entrén nås hallen varifrån samtliga rum i bostaden nås. Här erbjuds avhängningsmöjligheter, förvaring genom både klädkammare och platsbyggda originalskåp. På golvet ligger ekparkett.

Funkisvåning, Matsal, Matbord, Skänk
Matsalen har ett behagligt ljusinsläpp och är målat i grönt. (Foto: 3etage)

Vacker pardörr i glas

Rakt fram befinner sig vardagsrummet som tack vare de stora fönstren får ett behagligt ljusinsläpp. Här vilar en välbevarad fiskbensparkett som löper vidare in i matsalen. I taket finns vacker tidstypisk stuckatur och väggarna är vitmålade. Vidare in i matsalen, som även fungerar utmärkt som ett till sovrum, erbjuds även här ett lika vackert ljusinsläpp. I taket finns infällda spotlights som ett trivsamt komplement till det naturliga ljuset. Väggarna är målad i en sofistikerad grön färg.

ANNONS
ANNONS
Funkisvåning, Öppen spis, Pardörrar
Vackra pardörrar leder in till den öppna spisen. (Foto: 3etage)

Bra med förvaring

Från matsalen nås bostadens lounge via vackra glasdörrar. Den öppna spisen (fungerar ej) och de framtagna synliga takbjälkar skapar en hemtrevlig känsla. Även här ligger den vackra fiskbensparketten och väggarna är vitmålade. Längst till höger om hallen finner vi köket, ett rum i bra storlek med gott om förvaringsmöjligheter samt plats till ett frukostbord. Stilrent kök i vitt som bryts av med rostfria vitvaror och ett mörkt praktiskt golv. I taket finns infällda spotlights.

Funkisvåning, Sovrum, Säng, Inbyggda garderober
Sovrummet har inbyggda garderober och stora fönsterpartier. (Foto: 3etage)

Intill köket ligger det helkaklade badrummet med vitt kakel och grått klinker. Här erbjuds bland annat en praktisk tvättmaskin, infällda spotlights och dusch med glasdörrar. Bostadens två sovrum har båda mjuk heltäckningsmatta på golv, vitmålade väggar samt stora fönsterpartier. Master bedroom erbjuder dessutom god förvaring genom både en platsbyggd garderob och en klädkammare.